IMG-2837 (1)

Beograd – Mediteranski kup

Mediteranski kup ove godine održan je u Beogradu, a okupio je skakače i skakačice iz 10 zemalja (Bugarska, Italija, Francuska, Grčka, Monako, Španjolska, Rusija, SAD, Srbija i Hrvatska).
Hrvatske boje branili su: VITO KRILIĆ, ROKO KRILIĆ, JAN MUFIĆ, LUKA MARTINOVIĆ, MARO KOKIĆ, TESA SMOLEC, HANA OŽANIĆ, DORA TOMLJENOVIĆ I MARTA SABOL predvođeni trenericama SANDOM DONOVAL i MARINOM NOVOSEL. 
Zahvaljujući kadetima JANU MUFIĆU i LUKI MARTINOVIĆU i osvojenim zlatom u disciplini sinkro 1m slušali smo “Lijepu našu”. Dečki su bili odlični i u individualnim disciplinama gdje je JAN sjajnim nastupom s daske 1m osvojio srebro, a s daske 3m broncu dok je LUKI bronca pripala u disciplini toranj.
U kategoriji kadeta D odličan je bio VITO KRILIĆ koji je našem timu pridonio još dvije brončane medalje s daske 3m i tornja, dok je njegov brat ROKO u kategoriji juniora B objesio broncu oko vrata u disciplini toranj.
U disciplini “Jump event” nastupili su VITO, JAN, LUKA I TESA te za Hrvatsku osvojili 2. mjesto.
Naš muški tim ukupno je osvojio pehar za 2. mjesto, dok je cijeli tim zaslužan za 3. mjesto u ukupnom poretku natjecanja.

Čestitke svima na odličnim rezultatima za kraj sezone!